2011. december 29., csütörtök

Carlos Fuentes - Diana, a magányos vadász könyv - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Carlos Fuentes - Diana, a magányos vadász könyv  (Új! )
Kiadó:
Ulpius-ház Könyvkiadó
Szerző:
Carlos Fuentes
Eredeti cím:
Diana o la cazadora soliaria
Kiadás éve:
2005
Oldalszám:
300
Kötés:
Puhatábla
Méret:
125x200
Súly:
300g
Kiadvány nyelve:
Magyar
Fordító:
Szőnyi Ferenc
Tartalom: Milyen őrült szenvedélyek, milyen lázas eszmék mozgatják az embert és ragadják el a halála felé? Ezt a kérdést teszi fel Carlos Fuentes, amikor Diana Soren, vagyis az isteni Jean Seberg színésznő életéről és haláláról töpreng: a különös sorsú amerikai színésznőről, aki éppolyan magányos volt, amilyen szép, és éppolyan erős, amilyen elpusztítható; aki a személyében és a kor egyik kiemelkedő mexikói írójával megélt izzón erotikus kapcsolatában egy egész nemzedék ideálját testesítette meg egy törékeny történelmi pillanatban, amikor a hatvanas évek illúziói még nem hunytak ki teljesen. A Diana, a magányos vadászban egy olyan, szexualitásában is kivételes nő arcképét látjuk, aki a saját bőrén tapasztalja meg annak a kornak a kétértelműségét, amelynek végül az áldozatául esik, egyszersmind megismerjük a vietnami háború nyugtalanító tanulságai nyomán s a hatvannyolcas diáklázadások elfojtása után kibontakozó Mexikó zűrzavaros világának a képét is.  
"A Diana alakjai nyílt, kielégíthetetlen és sznob boldogságkeresésükben egyszerre találnak rá a szeretők paradicsomára - pillanataik öröklétére - és a rutinszerű pokolra, ami örök szerelmük pillanatnyisága. "
-Héctor Aguilar Camín, író
Carlos Fuentes, korunk méltán egyik legkiemelkedőbb dél-amerikai írója. Az 1928-ban, Panamában született szerző - később francia nagykövet, majd a Harvardi Egyetem professzora - számos nemzetközi irodalmi díj tulajdonosa. Az Artemio Cruz halála, a Terra Nostra, és a Laura Díaz évről évre szerzője, a Diana, a magányos vadászban köntörfalazás nélkül vall önmagáról; az íróról, a férfiről, az emberről.
Eladó a képen látható teljesen új könyv.
 
A vevő 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 5 napon belül rendezze a vételárat, ha ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett.   Kérem ezeket a feltételeket figyelembe venni és elfogadni. Kérésre hamarabb is lezárom az aukciót.
Postázom is de természetesen személyes átvétel is lehetséges kizárólag Gyálon.
Köszönöm, hogy benéztél és kérlek, ha van időd és kedved nézd meg a többi termékeimet is (folyamatosan töltök fel új dolgokat) amelyek itt tekinthetőek meg: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kissreni12
Kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást!
További információkért tekintse meg az i+ oldalamat.



Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 21:29
. Carlos Fuentes - Diana, a magányos vadász könyv - Jelenlegi ára: 1 900 Ft