2011. július 15., péntek

Elég Magic, ennivaló macska keres macska szerelmeseinek! Ezek olvasható: O):
Elég mágia
Nem: Nő

Kor: 2 év

Fajta: EKH

Ország / Helyszín:
Spanyolország / Cadiz

Egyéni hozzáállás: igen

Elég Mágikus törekszik nevelőszülők vagy a szeretteiket, akik mentési őket.

Mágikus nem elég a nevét! Ez a legnagyobb Pussycat Andalúzia és a tiszta mágia! Ha a takarmány az első elv, hogy alakul és játszik a teljes az öröm a számunkra. Ő után fut az emberek, mint egy kutya, mert éppen olyan nagy! Amikor leülsz, és ő szentel egy kis időt, az aranyos egér teljesen fölött a hold!

Ő purrs, mint egy őrült, és ezután nem kap elég ölelgetik. Aztán néz teljesen elragadtatva tőle szép, halványzöld szeme. Elég mágia elterjedt, hogy a szeretet és figyelem, de mindig tökéletesen megfelelni minden bipeds és ugrás a lap a kör, amíg végül felszámolták, és boldog "a saját emberek" alszik.

Kutya ismeri és tolerálja azt, hogy a domináns más macskák és reagál elég féltékeny. Azok, akik "saját" kezében simogatást útban van sziszegte, és kap egy pofont. Mágikus biztonságban lenne, mint egy macska, nagyon boldog. Férfi, akit szeret, hogy fáj, és nem harap, de terjesztett a szerelem a gyengéd csókot, ahogy vidáman, ha simogatja lolls!

Elég Magic egyszerűen a súly zsákokba, ő szerzett két láb, amelyet meg kell adni minden szeretet és mindig is akartam egy cicus tele mágia és átölel kész.

Érdekli Elég Magic?
www.tierhilfe-miezekatze.de
Ár: VB