2011. július 18., hétfő

Tommy inkább vicces FFM (ALM):
Ez a mi édes Fellnase Tommy, egy kis kandúr az ő elsődleges (geb.06 / 2010). Ő hobbik, hogy egy igazi kandúr ebben a korban .... ahogy játszik, fut, felfedezni, eszik, nap, átölel .... ő öröme mindenben, és nagyon élvezi. Ő egy barátságos kis kandúr jön jól más macskákkal, hogy fiú vagy lány, aki ezért azt szeretné, hogy egy új otthon doromboló pal játszani.
Nem volt nagy múltú, miután elhagyták a tulajdonosai Spanyolországban ahogy ő kinőtte a baba kora. De ő megbocsátott az ember és újra találkoznak., Cuddle az emberek nagy, ő odaadó átölel. Tommy úgy néz ki, kedves emberek, akik neki sok szeretet és időben, akkor kap vissza százszorosan. És ő még mindig szereti, ha kényeztetik egy kicsit, még mindig nagyon vékony és nagyon elégedett kezeli. Ellenkező esetben csak jó dolgokat mondani róla ... és van egy haza szerető ember, egy szép erkély egy gyönyörű Kumpelchen, és ezért nagyon érdemes.
Tommy is légteleníteni már ivartalanított, veszettség elleni védőoltását, negatív a FIV és FeLV, egy chip és egy útlevelet, és felé költség-megosztás a 140,00 €, és védelmet nyújt a szerződést.
További információk és képek tetszik Tommy anyja Martina katzenherzen.de ellátás alatt martina.pulver @
Jellemzők:
Beltéri macska, kompatibilis más macskák
Ár: 140 Ft